Havi legjobb viccek, 1. oldal

Egyik este a haverokkal voltam bulizni. Megígértem a feleségemnek, hogy éjfélre otthon leszek. Az órák gyorsan múltak, a sör jól csúszott. Hajnali három felé, tök részegen hazaindultam.Épp az ajtón belül voltam, amikor a kakukkos óra háromszor kakukkolt. Hirtelen, mivel tudtam, hogy a feleségem valószínű felébred, kakukkoltam még kilencszer.Igazán büszke voltam magamra, hogy ilyen gyors és eszes megoldást találtam még részegen is. Másnap reggel a feleségem megkérdezte, hogymikor értem haza. Erre én mondtam, 12-kor.Nem látszott felindultnak egyáltalán. Mázlim van, gondoltam. Viszont megjegyezte, hogy új kakukkos órát kell szereznünk. Mikor kérdeztem tőle miért, így felelt
- Hát, tegnap éjjel kakukkolt 3-szor, majd azt mondta “a kurva életbe!”, azután még 4-szer kakukkolt, majd megköszörülte a torkát, kakukkolt még 3-szor, kuncogott egy darabig, majd kakukkolt még 2-szer.
És azután egy nagyot fingott.

correSep. 01.20 kedvencVicc fajta: vicc

Egy férfi rámordul a kisasszonyra a bankban : - Nyitni akarok egy kibaszott számlát. - Elnézést , uram , nem értettem, mit mondott - rebegi rémülten a kisasszony. - Süket, vagy mi? Azt mondtam, nyitni akarok egy kibaszott számlát. - Sajnálom uram, de nem tűrjűk az ilyen beszédet a bankban - mondja a kisasszony, majd odamegy a főnökéhez, és a fülébe súg. A főnök odamegy a férfihoz és megkérdi : - Segíthetek valamiben? - Hát nem ártana. Most nyertem a lottón tízmillió dollárt , és nyitní szeretnék egy kibaszott számlát. - Vagy úgy - mondja a főnök. - A büdös ku**a meg okoskodik, mi?

MarcoSep. 09.14 kedvencVicc fajta: vicc
chat

Két ivócimbora iszogat a kocsmában. Megszólal az egyik
- Tudod, komám, nem tudom, mit csináljak. Valahányszor hazamegyek éjszaka, csendben csukom be az ajtót, már az előszobában levetkőzöm, lábujjhegyen lopózkodom a szobába, óvatosan próbálok bebújni az ágyba, a feleségem mégis mindig felébred, és hajnalig veszekszik velem.Erre a másik
- Elmondom én neked, hogy kell ezt csinálni! Én, ha hazamegyek, berúgom az ajtót, a cipőmet bevágom a sarokba, felkapcsolom a villanyt, bevetődök az ágyba, rácsapok az asszony fenekére, és azt mondom neki:
"Hé bébi, vesd be magad!" Na, ilyenkor még horkolni is szokott..

correSep. 11.12 kedvencVicc fajta: vicc

- Mi van a skinhead bicskájára írva?
- ???
- Minden út romába vezet.

1RimtintinSep. 11.8 kedvencVicc fajta: felnőtt

Rendőr hazamegy és így szól a feleségéhez: Asszony! Ha van kedved szeretkezni, húzd meg a farkam 3-szor, ha nincs, akkor 100-szor, de gyorsan.

KaiserrSep. 13.5 kedvencVicc fajta: egyéb

A székely bácsit kérdezik,hogy volt-e valamilyen komoly munkája? Persze,sirásó voltam. Az magának komoly munka? Igen,mert nem lehetett röhögni.

kolaciSep. 14.5 kedvencVicc fajta: székely

Fiu.-Ne egyél már annyi,pudingot!
Lány.-Miért,a doki szerint egészséges.
Fiu.-Mondd csak ki az orvosod aki ezt mondta?
Lány.-Dr.Oetker!

dorcika20Sep. 14.3 kedvencVicc fajta: orvos