mese viccek: 46 vicc, 2. oldal

‎- Hova utalja az orvos a depressziós Micimackót?
- ???
- Csuporterápiára.

spongyabob: patrik, te egy zseni vagy!
patrik: többször is hívtak már így.
spongyabob: zseninek?
patrik: nem. patriknak.

DilinoApr. 24.6 kedvencVicc fajta: vicc, mese
chat

A világ legrövidebb meséje
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú aki megkérdezett egy lányt
- Leszel a feleségem?
A lány azt mondta
-NEM!
A fiú ezután boldogan élt, horgászni, sikló ernyőzni járt a barátaival, sört vedelt és akkor fingott amikor csak akart.

-Hogyan lehet az égbe jutni takarékosan? -Égig érő paszulyt kell termeszteni,mert akkor nem használunk üzemanyagot.

A várkisassony egy rút varangyosbékába botlik a palota kertjében. -Csókolj meg -szól a béka- és szépséges királyfi lesz belőlem.A várkisassony lehajol,felemeli a békát és zsebrevágja. -Nem csókolod meg?-kérdi a komornája? -Eszembe se jut.Tudod mennyi pénzt fogok keresni egy beszélő békával ...

Két ovis beszélget: -Mivel repked egy modern boszorkány? -Nem tudom. -Hát sárkányrepülővel.

A világ legrövidebb tündérmeséje...
Egyszer egy férfi megkérdezett egy nőt: -Hozzám jössz feleségül? Mire a nő azt felelte: -NEM! Ezután a férfi boldogan élt. Motorozott, horgászott, golfozott, sokat ivott, volt pénze a bankban, pisilés után úgy hagyta a wc ülőkét, és akkor fingott amikor csak akart. VÉGE

Hapci odamegy Hófehérkéhez: - Te Hófehérke, nincs kedved egy menethez? - Hogyne lenne, Hapci, de hát a szerszámod… - Igen? (Hapci csettint kettőt és a szerszáma vagy 30 centire nő…) - Woooow! – mondja Hófehérke és elkezdik nyomni az akciót, közben Hófehérke megszólal: - Te Hapci, sehogy se megy a fejembe… - Nem? – azzal Hapci csettint kettőt.

Mikor jött rá pinokkió, hogy fából
van?
Mikor maszturbálás közben kigyulladt...

???Nov. 14.6 kedvencVicc fajta: mese

A cég főnöke felhívja egyik alkalmazottját este 8 órakor, hogy nem érne-e rá a párjával teniszezni egy órát, mert az állandó partnerük lemondta a mai estét, márpedig az ő felesége csak párosban hajlandó játszani. Az alkalmazott - konzultálva az asszonnyal - arra gondolván, hogy ha most elutasító választ ad, soha nem lép előre a cégnél, igent mond. Mivel már nincs sok idejük, mielőtt elindulnak, a 4 éves kislányuknak felraknak egy meselemezt, hogy majd azon elalszik a gyermek.
Mikor tenisz után hazaérnek, belépve az ajtón éktelen lárma és dörömbölés csapja meg a fülüket. Azonnal rohannak a gyerekszobába, ahol a következőt látják: a gyerek az ágyán ülve két ököllel üti a falat és azt üvölti: Iiiiiigeeeeen! Iiiiiiigeeeeeen!
Mire meghallják a lemezjátszót
"Gyerekek, szeretnétek egy mesét hallani?" ...... "Gyerekek, szeretnétek egy mesét hallani?" .... .. Gyerekek, ...